Ξεκλείδωσε και τον Αχαρναϊκό

Η Κέρκυρα πήρε τη νίκη με 2-0 αφού προβληματίστηκε για ένα ημίχρονο από την ομάδα του Αχαρναϊκού.

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδό της στη Super League ήρθε η Κέρκυρα που επικράτησε την Κυριακή (03/04) 2-0 του Αχαρναϊκού, παρότι δυσκολεύτηκε στα πρώτα 45 λεπτά. Το... ξεκλείδωμα της άμυνας ήρθε από το σημείο του πέναλτι, όταν ο Κωστόπουλος πήδηξε άτσαλα για να διώξει τη μπάλα στην διεκδίκηση με τον Μπαλντοβαλίεφ και τελικά την βρήκε με το χέρι. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έτσι ήρθε το 1-0.

Ο αμυντικός του Αχαρναϊκού δήλωσε μετά το ματς ότι του έγινε φάουλ από τον επιθετικό της Κέρκυρας: «Χωρίς να το έχω δει, δεν μπορώ να κρίνω. Με σπρώχνει ο Μπαλντοβαλίεφ, μου κάνει φάουλ και όπως είμαι στον αέρα η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία και φυσικά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια».  Ο Αλέξανδρος Κόντος ήταν εκείνος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με την εκτέλεση του πέναλτι στο 45ο λεπτό παρότι η μπάλα χτύπησε και στο κάθετο δοκάρι, αλλά έπεσε και στη σωστή γωνία ο Μπαμπανιώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχαρναϊκός μπήκε μουδιασμένα, δεν κατάφερε να απειλήσει και η αντίδραση του Ομπράντοβιτς στην αλλαγή του από τον τεχνικό της ομάδας, Τίμο Καβακά, πρόσθεσε μεγαλύτερο εκνευρισμό. Στο 56ο λεπτό έγινε το 2-0 από τον Αρναρέλλη που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας σε μια ωραία συνεργασία των Ανδρεόπουλου - Μπαλντοβαλίεφ με τον Σκοπιανό να «χρεώνεται» την ασίστ. Από εκεί και πέρα δεν δημιουργήθηκαν παρά ελάχιστες φάσεις, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ιδαίτερο θέαμα για τους φίλους της Κέρκυρας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

H EΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 2-0 
ΣΚΟΡΕΡ: 45' πεν. Κόντος, 56' Αρναρέλλης
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Νίκιτς (68' Κρητικός), Ανδρεόπουλος, Κόντος, Αρναρέλλης, Ζορμπάς (83' Μακρίδης), Μπαλντοβαλίεφ (71' Γεωργακόπουλος).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Μωϋσιάδης, Χριστοφιλέας, Εμέκα, Παπατόλιος (68' Μπέλιτς), Αναστασίου (60' Παγώνης), Παβίσεβιτς, Ταμπάκης, Ομπράντοβιτς (53' Καλογερόπουλος).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Θεοδώρου (Πιερίας)  

   

Last modified onΚυριακή, 03 Απρίλιος 2016 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep