Βαθμό με σούπερ Γιαννιτσάνη

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε 2-0 του Πανελευσινιακού, ο οποίος κατάφερε να φέρει στα ίσια το ματς (2-2).

Φοβερό ματς στις Σέρρες ανάμεσα στον βαθμολογικά αδιάφορο Πανσερραϊκό και τον Πανελευσινιακό που «καιγόταν» για βαθμό ή βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με Τριανταφυλλάκο (26') και Καψάλη (45'+3'), ωστόσο η ομάδα της Δυτικής Αττικής βρήκε τον τρόπο χάρη στον εξαιρετικό Γιαννιτσάνη να φέρει το ματς στα ίσια και πάρει τον βαθμό.

Το 2-1 έγινε στο 56' χάρη στο τρομερό σουτ του ποδοσφαιριστή της Ελευσίνας από μακρινή απόσταση. Ασύλληπτο σουτ, το οποίο πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο. Στο 67' ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο ωραίο σουτ έγραψε το 2-2, που έμεινε μέχρι τέλους. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν την ολική ανατροπή, αλλά στο 72' η κεφαλιά του Ανδρίκου βρήκε το δοκάρι.

Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, ειδικά στην ανάπαυλα και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Αξιοσημείωτο ότι στο ματς θα ξεκινούσε για πρώτη φορά εφέτος ο Ντα Κόστα, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών, αλλά την τελευταία στιγμή τη θέση του πήρε ο Ανδρέου. Ο Πανελευσινιακός, αφού δεν έχασε, μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος με τον πόντο, ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς. Για τους Σερραίους η απουσία του Φουρτάδο ήταν εμφανής.

Σημειώνεται ότι μετά το φινάλε επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ του προπονητή του Πανελευσινιακού, Θανάση Δημόπουλου και ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού. Μάλιστα, όταν τα «λιοντάρια» χειροκρότησαν προς την εξέδρα, αλλά οι οπαδοί δεν ανταπέδωσαν...

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Κιόσε (34' λ. τρ. Αγγελίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Καψάλης, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (86' Ιωαννίδης), Γιάντσης, Μπαρέττας, Ανδρέου (57' Ρούτσης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Κασνέτση, Ανδρίκος, Λίτσος, Κυζιρίδης, Πλαβούκος (85' Δημόπουλος), Σταματάκης (46' Κωνσταντινίδης), Γιαννιτσάνης, Πούρνος (46' Βαϊσχάιμερ).

Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Δημητριάδης (Θράκης)

Last modified onΚυριακή, 03 Απρίλιος 2016 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep