Εύκολη τριάρα για Κέρκυρα

Η Κέρκυρα έφτασε σε εύκολη νίκη επί του Πανελευσινιακού με 3-0. Η Κέρκυρα έφτασε σε εύκολη νίκη επί του Πανελευσινιακού με 3-0.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της η Κέρκυρα έφτασε χωρίς κόπο στο 3-0 επί του Πανελευσινιακού.

Η σχεδόν ασφυκτική πίεση της Κέρκυρας στα πρώτα 30 λεπτά δεν έφερε αποτέλεσμα, αλλά από εκεί και πέρα χρειάστηκαν απλά δύο λεπτά για να πάρει προβάδισμα δύο γκολ με τους Κόντο (34') και Ζορμπά (36'). Το 2-0 ουσιαστικά τελείωσε το ματς για τους γηπεδούχους και η ομάδα της Ελευσίνας δεν κατάφερε να βρει τρόπο να αντιδράσει και σχεδόν δεν έκανε ούτε μια κλασική ευκαιρία.

Αντίθετα η γηπεδούχος συνέχισε την πίεσή της, είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και έδειχνε πως είχε τη διάθεση να δημιουργήσει σε ένα ματς που ο τεχνικός της, Αλέκος Βοσνιάδης, άλλαξε διάφορα, τόσο σε θέσεις μέσα στο γήπεδο, όσο και σε νέα πρόσωπα που πήραν ευκαιρίες στο βασικό σχήμα.

Ο Ανδρεόπουλος που μπήκε ως αλλαγή έδειξε πως είχε και εκείνος όρεξη... με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ευκαιρίες και μια τελική πάσα στον Βλάχο που έγραψε το τελικό 3-0 στο 79ο λεπτό. Ο Κόντος στο 34' με πέναλτι και ο Ζορμπάς με σουτ δύο λεπτά μετά είχαν δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο ματς στο δεύτερο 45λεπτο.

Οι Φαίακες με τη νίκη αυτή πέρασαν πρώτοι στη βαθμολογία και περιμένουν την ΑΕΛ, ενώ το 3-0 είναι το πρώτο εντός έδρας τρίποντο για τους ίδιους που ήρθε χωρίς άγχος, κάτι που ζητούσε ο Βοσνιάδης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 3-0 
ΣΚΟΡΕΡ: 34' Κόντος, 36 Ζορμπάς, 79' Βλάχος
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Βλάχος, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Ντουαλά (65' Ανδρεόπουλος), Κόντος (67' Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (74' Μακρίδης), Αρναρέλλης, Παμλίδης
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βαλιτζό (46' Kωνσταντινίδης), Κακαράς, Κασνέτση, Δημόπουλος (73' Βαϊσχάιμερ), Σταματάκης (58' Πούρνος), Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Τσολακίδης, Γιαννιτσάνης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαραβίνος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Φωτόπουλος (Αθηνών), Σιδέρης (Αχαΐας)

    

Last modified onΤετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016 01:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep