Χωρίς νικητή στον Εύοσμο

Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός έμειναν στο 0-0 στον Εύοσμο.

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον Πανσερραϊκό στον Εύοσμο. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 0-0, παρότι αμφότερες είχαν καλές ευκαιρίες για να σημειώσουν ένα γκολ. Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε πάντως η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία επεδίωκε να «χτυπήσει» από τα πλάγια. 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι «πράσινοι» έμειναν χωρίς νίκη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ τα «λιοντάρια» απέσπασαν βαθμολογικά οφέλη για πέντε σερί ματς (μεσολάβησαν φυσικά και αυτά με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου). Ο βαθμός ευνοεί περισσότερο το συγκρότημα του Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος στον δεύτερο αγώνα του στον πάγκο των Σερραίων πήρε θετικό αποτέλεσμα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Μπάρμπας, Καπίας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54' Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Βελλίνης (71' Καθάριος), Νταβίντοφ (80' Διαμαντόπουλος), Τοπούζης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Ρούτσης (64' Μπαρέττας), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Σιάκκας, Τριανταφυλλάκος (83' Μπεριάν), Γιάντσης (58' Δωματάς), Φουρτάδο.

Διαητητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Θεοδώρου (Πιερίας)

Last modified onΤετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016 01:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep