Ποδαρικό ο Κισσαμικός

Ο Κισσαμικός νίκησε 1-0 τη Ζάκυνθο στο πρώτο εντός έδρας τρίποντο του 2016 και πρώτο στο Μάλεμε.

Αξία στην εκτός έδρας νίκη που πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα στην Καρδίτσα έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (21/02) ο Κισσαμικός. Οι Κρητικοί αγνοούσαν το τρίποντο εντός έδρας το 2016 (τελευταία επικράτηση στις 12 Δεκεμβρίου απέναντι στον Πανελευσινιακό), ενώ δεν είχαν πανηγυρίσει σε τρία ματς στο Μάλεμε (2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Ωστόσο, το σερί διακόπηκε απέναντι στη Ζάκυνθο (1-0), με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να αναρριχηθούν στην 7η θέση.

Ο Κισσαμικός είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και στο 10' μπήκε σε θέση οδηγού όταν ο Παπαδόπουλος απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Βαττή, αλλά στην επαναφορά ο Σαπαλίδης με κεφαλιά σημείωσε το πρώτο του γκολ με τα κυανόλευκα. Οι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Μπαξεβάνου έψαξαν και ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Μάνιας στο 40' είχε σουτ στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τη Ζάκυνθο όταν ο Ναζίμ στο 48' είχε δοκάρι με προβολή. Το έργο της όμως ήταν δύσκολο λόγω και των απουσιών. Έτσι, έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία και δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον πόντο που θα την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη. Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανοκίτρινοι» είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του 3ου σταδίου επιτήρησης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 10' Σαπαλίδης
Δοκάρι: 40' Μάνιας - 48' Ναζίμ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας (78' Ν' Γκουέμ), Βαττής (57' Μάντζης), Τσικουδάκης, Σαπαλίδης (84' Ποσίνκοβιτς).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ν. Πέττας (46' Ζέλιος), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Λέκκας, Κουρέλλας (74' Αντωνίου), Σταματής, Κρολ.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Τρουλινός (Ηρακλείου), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep