Τρίποντο ελπίδας για Ψαχνά

Ο Ηρακλής Ψαχνών έκανε το καθήκον του απέναντι στην Ερμιονίδα (2-0) και με έξι βαθμούς αυξάνει τις ελπίδες στο κυνήγι της παραμονής.

Η Ερμιονίδα προσπάθησε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά η ομάδα της Εύβοιας άντεξε την πίεση και απάντησε με γκολ του Πουλάκου στο 42ο λεπτό και πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικοί απέναντι στην ομάδα της Αργολίδας και αφού πέρασαν πάλι ένα διάστημα πιο χαμηλής πίεσης στο δεύτερο μέρος... έφτασαν στο 2-0 με τον Ράντι (73') και πλέον κοιτάζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Η νίκη του Αχαρναίκού στο Αίγιο μπορεί να έμπλεξε πολύ περισσότερο τα δεδομένα, αλλά πλέον στις ομάδες που κυνηγούν είναι και η Ερμιονίδα, αφού με δύο ήττες στα τρία πρώτα ματς της στα play out έχει χάσει ένα μέρος από το προβάδισμα που είχε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Σικαλιάς (45' Νικολίτσης), Τσιμόντζι, Ραπτάκης, Χρ. Πατσατζόγλου, Ράντι, Ενρίκο, Πολίτης (46' Ίβκοβιτς), Πουλάκος (60' Τσούπρος).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Δωματάς (46' Όμο), Κιοσές, Τσακόν (70' Παπανικολάου), Ταπέ (59' Παβίσεβιτς), Συμελίδης, Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Νικολαδός (Αθηνών)

Last modified onΤρίτη, 12 Μάιος 2015 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep