Βαθμός... ψυχής

Ματσάρα στο Αλκαζάρ, όπου η Ζάκυνθος έμεινε όρθια (2-2) κόντρα στον Τύρναβο.

Η φιλοξενούμενη Ζάκυνθος, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 35’, έβγαλε ψυχή και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στον Τύρναβο. Ένας πόντος, που τη διατηρεί σε τροχιά παραμονής στην κατηγορία. Απεναντίας, οι Θεσσαλοί έχασαν σημαντικό έδαφος.

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο Αλκαζάρ. Τέσσερα τέρματα, μία αποβολή, ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι στο Αλκαζάρ. Ο Τύρναβος αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από το 23’ με τον Βαρέλα, το γύρισε με πρωταγωνιστή τον Μούσα Ποκόνγκ, που σημείωσε δύο τέρματα στο 37’ και 85’. Όμως, οι νησιώτες, που ήταν ανώτεροι στο δεύτερο 45άλεπτο, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 90+1' ο Κρισμάρεβιτς έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Χορταστικό ματς έγινε στο πρώτο μέρος στο Αλκαζάρ. Η Ζάκυνθος μπήκε δυνατά. Έχασε σημαντική ευκαιρία στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ευθυμιάδη να χάνει τετ α τετ, όμως οι νησιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Βαρέλα στο 23’. Νωρίτερα, στο 12’, ο Τύρναβος απώλεσε σημαντική ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, όταν ο Καραμανλής, που κέρδισε το πέναλτι, «νικήθηκε» από τον Πολίτη. Στο 35’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, έπειτα από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Βαρέλα. Οι Θεσσαλοί ισορρόπησαν, εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και δύο λεπτά αργότερα, ο Ποκόνγκ με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ζάκυνθος, αν και αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, έχασε σημαντική ευκαιρία με το οριζόντιο δοκάρι του Οικονόμου στο 58’ , ενώ απείλησε και με τους Πιτταρά (60’), Οικονόμου (68’). Ο Τύρναβος ανέβηκε, στην πρώτη του φάση κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Μούσα Ποκόνγκ στο 85’, όμως η Ζάκυνθος δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε με τον Κρισμάρεβιτς έξι λεπτά αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Στεργιανός, Καραμανλής, Σουλιώτης (53' Κυριάκος), Λαμπρόπουλος, Ντατίδης (46' Όττα), Μιλουτίνοβιτς, Γεωργίου (78' Κισκαμπάνης), Ποκόνγκ, Γκούρτσας.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Στασινόπουλος, Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Κυριακίδης, Μπλέτσας (87’ Βυθούλκας), Οικονόμου, Ευθυμιάδης (74' Λέκκας), Βαρέλα, Πιτταράς, Κρολ (44' Τσόπελας) .

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Κατσικογιάννης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 10 Μάιος 2015 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep