«Διπλό» χρυσάφι για τον Αχαρναϊκό!

Ο Αχαρναϊκός ήταν πιο ουσιαστικός από τον Παναιγιάλειο και πέρασε ξανά με 1-0 από το Αίγιο!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 πέτυχε ο Αχαρναϊκός επί του Παναιγιάλειου παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία. Από την πλευρά τους, οι Αιγιώτες που παραμένουν επικεφαλής της κατάταξης των πλέι άουτ, βλέπουν τους διώκτες τους να τους πλησιάζουν απειλητικά. Προηγούμενη ήττα εντός έδρας για τη «μαύρη θύελλα»; Και πάλι από την ομάδα του Μενιδίου, με το ίδιο αποτέλεσμα στις 14 Δεκεμβρίου!

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Γκουτσίδη διατήρησε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης και απείλησε τους φιλοξενούμενους, όμως ο τερματοφύλακας Παγούδης βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και δεν επέτρεψε στους Αιγιώτες να σκοράρουν. Αντίθετα, το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα, που έπαιξε αμυντικά, κατάφερε να βρει δίχτυα στο 55' στην πρώτη σοβαρή επιθετική προσπάθεια με σκόρερ τη... χρυσή αλλαγή, Καλογερόπουλο, και να πάρει το σημαντικό «διπλο».

Μετά από το ανιαρό πρώτο ημίωρο, στο οποίο ο Αχαρναϊκός δεν επέτρεπε στον αντίπαλό του να βρει διαδρόμους, οι Αιγιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και από το 30' ως το 36' δημιούργησαν τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν με συνέπεια το 0-0 να μείνει ως την ανάπαυλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και πίεσαν τον Αχαρναϊκό, ο οποίος ωστόσο στην πρώτη του οργανωμένη επιθετική ενέργεια σκόραρε στο 55' με τον Καλογερόπουλο, που είχε μπει στο ματς μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Το κόντρα στη ροή τέρμα των Αθηναίων έβαλε... φωτιά στο ματς. Ο Παναιγιάλειος έγινε πιο επιθετικός αναζητώντας την ισοφάριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι, παρέμειναν συγκεντρωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα όμως παράλληλα ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

Η ομάδα του Γκουτσίδη βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ στο 69' με φάουλ του Μίλιεβιτς, που σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτή, πάντως, ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Παναιγιάλειου, που δεν μπόρεσε να διασπάσει την ενισχυμένη και καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του Αχαρναϊκού, ο οποίος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Ακπαρίδης (72' Σανδραβέλης), Μωυσίδης (59' Πις), Νάστος (46' Σεχολάρι), Μίλιεβιτς, Ουρτάδο, Μπουρλάκης, Φουρτάδο.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Παπατόλιος (84' Λιαπάκης), Αθανασίου, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης, Σκαθαρούδης (50' Καλογερόπουλος), Ταμπάκης (78' Αθανάσοφ), Γέσιτς.

Last modified onΚυριακή, 10 Μάιος 2015 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep