Η τρελή κούρσα του Αγροτικού!

Ο Αγροτικός Αστέρας άλωσε την Καρδίτσα επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης.

Φοβερός και τρομερός ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Ευόσμου έφτασε στην τρίτη της νίκη σε τρία παιχνίδια στα play out και βρίσκεται στην πρώτη θέση του γκρουπ! Οι «πράσινοι» του Παναγιώτη Διλμπέρη επικράτησαν με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 57' ο Χιντζίδης. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν είχαν την ουσία και μοιραία γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους, μένοντας έτσι στους έξι βαθμούς. Ο διαιτητής Σελεμίδης αποχώρησε από το παιχνίδι συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, μια και οι γηπεδούχοι εκτιμούν ότι αδικήθηκαν στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Δημόπουλος (78' Μίχος), Φωτιάς, Οικονόμου (66' Παναγιωτόπουλος), Νίκιτς, Μαυριάς (61' Βουτσιάς), Σαΐν, Τζέκος, Πέεφ, Μπιτέλης.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης (74' Καραμπάς), Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης (80' Θεοδωρίδης), Καθάριος (67' Παλάσκας), Πάτο, Μίλιτς.
Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 10 Μάιος 2015 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep