Βίοι... αντίθετοι

Ο Αχαρναϊκός μετά το 1-0 επί του Αλίμου στον Άγιο Δημήτριο κοιτάζει ψηλά, ενώ οι γηπεδούχοι μπαίνουν σε περιπέτειες.

Οι τρεις βαθμοί για τον Άλιμο στην αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό έμοιαζαν επιτακτική ανάγκη, αλλά δεν τους πήρε και πλέον μπλέκει σε υπολογισμούς για την είσοδό του στα μπαράζ παραμονής. Από την άλλη η ομάδα του Μενιδίου με το τρίποντο (1-0) πλησίασε έστω την 4η θέση που σημαίνει παραμονή χωρίς περιπέτειες αγώνων κατάταξης.

Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα, πάντως, είχε την υπεροχή, κρατούσε την κατοχή της μπάλας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πως ήταν κοντά στο στόχο της με μεγαλύτερη πίεση στην εστία των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν μάθει να παίρνουν αυτό που θέλουν εκτός έδρας και ο Ταμπάκης εκμεταλλεύθηκε την πολύ όμορφη πάσα του Καλογερόπουλου για να φτάσει στο γκολ στο 54ο λεπτό και από εκεί και πέρα να κρατήσει με άνεση το αποτέλεσμα.

Ο Άλιμος δεν είχε σε καλή μέρα τον Μπεριέξ που δεν πέρασε πάσες στην περιοχή του Αχαρναϊκού, ενώ πολύ καλή δουλειά έκαναν και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων που δεν άφησαν πολλά περιθώρια για κενά. Η καλύτερη στιγμή ήταν στο 72ο λεπτό σε κεφαλιά του Ιωάννου στην περιοχή του Αχαρναϊκού που πέρασε έξω από την εστία μετά από τέλεια σέντρα του Μπεριέξ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Σταύρου (83' Τιάγκο), Καρακώστας, Ιωάννου, Σαγανάς, Μπονγκ, Μπεριέξ, Παντελής, Ντα Σίλβα (64' Κάρδαρης), Καραμέρης (46' Γαβριήλ), Νικολόπουλος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79' Χατζηκοσμάς), Νιάρος, Ιωαννίδης, Ίλιεφ (65' Αθανασίου), Ιορδανίδης (90' Παπατόλιος).

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Γκαβέρας, Σπανός (Αχαΐας)

Last modified onΔευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep