Τους... χτύπησε στο ψαχνό!

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών στη Ριζούπολη.

Τα... χρειάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 2-1 της ομάδας της Εύβοιας σε ένα παιχνίδι κατά το οποίο τραυματίστηκαν στη φάση του πρώτου γκολ δύο παίκτες των φιλοξενούμενων και ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης έκανε τρεις αλλαγές μαζεμένες στο 74'. Ο τερματοφύλακας Μανιάτης, μάλιστα, αποχώρησε με ασθενοφόρο. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 63' με τον Τζιώρα που μπήκε ως αλλαγή στο ματς, ενώ το 2-0 πραγματοποίησε ο Ανγκούλο. Τα Ψαχνά μείωσαν στο 90'+7' με τον Γουόρντεν, αλλά δεν κατέστη εφικτό να πετύχουν κάτι περισσότερο, με τον Απόλλωνα να επιστρέφει στα τρίποντα. Είναι χαρακτηριστικό ότι εξαιτίας της καθυστέρησης ο διαιτητής έδειξε 13 λεπτά εξτρά χρόνου.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ηρακλής Ψαχνών υπέστην την 5η σερί ήττα και βρίσκεται σε θέση που οδηγεί απευθείας στη Γ' Εθνική. Αντίθετα ο Απόλλων είναι 3ος με διαφορά ασφαλείας από την 4η θέση. Το ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους έκανε ο Μπαμ Μπαμ. Σημειώνεται ότι μετά την αλλαγή του ο Ραπτάκης πήρε κόκκινη κάρτα και χάνει το επόμενο ματς των «πράσινων».

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Κύργιας (48' Τζιώρας), Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Λαγός (88' Χατζής), Άρσιτς (70' Μπαμ Μπαμ), Βάντερσον, Ανγκούλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης (74' Μελίσσας), Παληγεώργος, Ραπτάκης (74' Ενρίκο), Τσούπρος, Μπακομήτρος, Βασίλης Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Σικαλιάς (74' Μπαλαράμπε), Ράντι, Νικολίτσης, Γουόρντεν.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Last modified onΔευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep