«Θύελλα» για τετράδα

Ο Παναιγιάλειος με τη νίκη του (2-0) απέναντι στον ΑΟΧ μπήκε στο παιχνίδι της 4άδας.

Την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη του (2-0) πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος, αυτή τη φορά απέναντι στον ΑΟΧ και με το δεύτερο γκολ που σημείωσε, φρόντισε ώστε να υπερισχύει σε πιθανή ισοβαθμία των δύο ομάδων. Εξάλλου, η «Μαύρη Θύελλα» μετά από αυτή την επιτυχία, πλησίασε την Ερμιονίδα και τους Κρητικούς στους δύο βαθμούς και περιέπλεξε την κατάσταση σε ό,τι αφορά στην 4η θέση που χαρίζει τη σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και με κινητήριους μοχλούς τους Μίλιεβιτς, Πιζ, Ουρτάδο δημιουργούσαν διαρκώς κινδύνους στα καρέ του Σικαλιά. Μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7' όταν ο Μίλιεβιτς έκανε το σουτ από δεξιά, ο Μπουρλάκης με κεφαλιά τον τροφοδότησε ξανά και ο πρώτος με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η επιλογή του Τίμου Καβακά να περάσει τον Σακελλαρίου στη θέση του Κρητικού στο 39' δεν έφερε αποτέλεσμα, ενώ στο 58' ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έβγαλε μπακ και πέρασε τον Αλέκου για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ένα λάθος του Σικαλιά έφερε το δεύτερο γκολ. Στο 67' ο Ουρτάδο εκτέλεσε φάουλ, ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά και ο γκολκίπερ του ΑΟΧ που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, έδωσε την ευκαιρία στον Μπουρλάκη να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Μόνη απάντηση από πλευράς Κρητικών οι προσπάθειες των Ρόχας (84'), Πάγκαλου (88'), αλλά ο Αθανασόπουλος δεν ανησύχησε. Στα αξιοσημείωτα το χειροκρότημα της εξέδρας στον Πέτρο Κοντέων που τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σύγκρουση που είχε με τον συμπαίκτη του Γκότοβο, αλλά κατάφερε να συνεχίσει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Πιζ (53' Νάστος), Ουρτάδο, Φουρτάδο (24' Σεχολάρι), Μπουρλάκης (90' Σκαρτσίλας), Μίλιεβιτς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Τίμος Καβακάς): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Γανωτής, Γκούμας, Γκονζάλες, Εσόνο (58' Αλέκου), Ρένια (74' Ρόχας), Ν' Γκουέμ, Κρητικός (39' Σακελλαρίου), Πάγκαλος.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Συνιοράκης (Πειραιά)

Last modified onΔευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep