Έμεινε στο... κόλπο η ΑΕΛ

Με σκόρερ τους Μπόγιοβιτς και Ν' Γκεσάν, η ΑΕΛ έκαμψε την αντίσταση του Αιγινιακού (2-0) και ελπίζει για πλέι οφ.

Ένα γκολ του Μπόγιοβιτς στην αρχή και ένα λίγο πριν από τη λήξη της συνάντησης από τον Ν' Γκεσάν, έδωσαν τη νίκη με 2-0 στην ΑΕΛ απέναντι στον Αιγινιακό. Χάρη στο αποτέλεσμα αυτό, η Λάρισα διατηρεί τις πιθανότητές της για πλασάρισμα στην προνομιούχο τριάδα και τα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι ήταν μόνο κατά διαστήματα καλοί αλλά έφτασαν δίκαια στην επικράτηση απέναντι στον... άχρωμο Αιγινιακό, ο οποίος γνώρισε την ήττα μετά από δύο διαδοχικές νίκες.

Η ΑΕΛ ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς καθώς μόλις στο 3' ο Μπόγιοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου. Το γκολ τόνωσε την ψυχολογία των «βυσσινί», οι οποίοι στο πρώτο δεκάλεπτο άσκησαν πίεση στους φιλοξενούμενους και δημιούργησαν ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα.

Αν και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, η Λάρισα διατήρησε την υπεροχή περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν φάνηκαν επιθετικά.

Η επανάληψη δεν έκρυβε συγκινήσεις καθώς ο ρυθμός έπεσε. Οι ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, ενώ ακούστηκαν και αποδοκιμασίες από μερίδα των φίλων της ΑΕΛ (συνολικά στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου χίλιοι), βλέποντας την απόδοση της ομάδας τους να πέφτει συνεχώς.

Ο Αιγινιακός προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή της Λάρισας αναζητώντας την ισοφάριση αλλά υστερούσε στη δημιουργία φάσεων.

Οι Θεσσαλοί, από την πλευρά τους, φάνηκαν να συνέρχονται στο τελευταίο τέταρτο και στο 84' κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη χάρη σε γκολ του Ν' Γκεσάν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Φλεριβάλ, Μπανούσης, Σερτζίνιο (55' Ν' Γκεσάν), Γιάντσης (46' Ρίστοβιτς), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς (64' Ζαχαράκης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιατζιτζόγλου (64' Πόποβιτς), Λιόλιος, Μπερτέν, Φαμπίνιο (78' Αχαλινόπουλος), Ντιντάκ, Πολύζος, Κυνηγόπουλος (83' Αντρέ), Γουέλκαμ, Μπονίγια.

Last modified onΤρίτη, 03 Μάρτιος 2015 00:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep