Τεσσάρα εννέα μήνες μετά

Ο Ολυμπιακός Βόλου... προσγείωσε ανώμαλα (4-0) τον Πιερικό.

Από τις 24 Μαΐου 2014 και τη νίκη (4-0) απέναντι στον Φωστήρα είχε να σημειώσει τέσσερα γκολ στο γήπεδό του ο Ολυμπιακός Βόλου. Το έκανε την Τετάρτη (25/02) το απόγευμα κόντρα στον φορμαρισμένο Πιερικό, ο οποίος, όμως παρατάχθηκε με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών στο ΕΑΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν πολύ καλή απόδοση και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο έκλεισαν την αυλαία στο ματς, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση. Στο 13' ο Τριανταφυλλάκος βρήκε δίχτυα με προβολή, ακολούθησε στο 19' ο Μπαλντοβαλίεφ με εκτέλεση φάουλ και στο δεύτερο 45λεπτο πήραν σειρά οι Θέος (48'), Καρράς (90'+3').

Έτσι, οι Θεσσαλοί έδωσαν αξία στην εκτός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στην ΑΕΛ και συνεχίζουν να είναι στο παιχνίδι της κατάκτησης μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μπουτζίκος, Κυζιρίδης, Ζέρης (58 Καρράς), Μπιτάνγκ, Θέος (73' Διαμαντόπουλος), Μπεριάν (38' Νικολιάς), Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης (27' Καρατάσιος), Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης, Μπαξεβάνος, Παλιάτσιος, Σταματής, Ντόσης, Κατσιαμήτας (49' Γιαννόπουλος), Μπαστάνης (60' Βιλανάκης).

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Πάτρας, Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep