Τον έσπρωξε πιο χαμηλά

Η Ερμιονίδα πήρε τη νίκη (2-0) στα Ψαχνά και έστειλε τον Ηρακλή Ψαχνών για πρώτη φορά στις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού.

Ο Ηλίας Φυντάνης είχε ζητήσει γρήγορο γκολ απέναντι στην Ερμιονίδα, αλλά τελικά έγινε το αντίθετο και μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ του Χρήστου Πατσατζόγλου ο Ηρακλής Ψαχνών βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Εύβοιας ήταν φυσικό να μην μπορέσουν να λυθούν μέσα σε μια εβδομάδα από τον Φυντάνη και πλέον στα ματς που απομένουν πρέπει να παλέψει για την επιβίωση της.

Από την άλλη πλευρά η Ερμιονίδα μετά από τις δύο σκληρές ήττες με Παναχαϊκή εντός και Επισκοπή εκτός επέστρεψε στις επιτυχίες και κατάφερε να κρατήσει με σχετική ευκολία το 2-0 που διαμορφώθηκε αρκετά νωρίς με το γκολ του Ιασωνίδη στο 15ο λεπτό.

Η γηπεδούχος ομάδα πάλεψε στη συνέχεια για να μειώσει και να μπει στο παιχνίδι, αλλά ήταν αρκετά αγχωμένοι οι ποδοσφαιριστές της με αποτέλεσμα να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης):Mανιάτης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Παλαιολόγος (32' Σικαλιάς), Πατσατζόγλου Χρ. (56' Ενρίκο), Πατσατζόγλου Β., Μπαλαράμπε (71' Τσεβάς), Νικολίτσης, Τσιμόντζι, Γουόρντεν, Ράντι

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν):Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Ταπέ (90'+3' Στοΐκοβιτς), Δωματάς (54' Συμελίδης), Τούτοριτς, Σβόγιτς (79' Κιοσές), Βλαχόπουλος, Ομο, Μιλιώτης, Παβίσεβιτς

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep