Ανατροπή με ψυχή η ΑΕΛ

Νίκη... βάλσαμο και, μάλιστα, με ανατροπή (2-1) για τη Λάρισα απέναντι στον Τύρναβο.

Η ΑΕΛ βρήκε τα αποθέματα να αντιδράσει μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και είχε ένα βάρος ακόμη να σηκώσει, πήρε νίκη... ψυχής απέναντι στον Τύρναβο. Το γκολ του Ότα στο 27ο λεπτό ήρθε μετά από μια παράξενη φάση, όπου ο διαιτητής ενώ ακούστηκε να σφυρίζει για πέναλτι – ανατροπή Παπασάββα από τον Ζαχαράκη – τελικά άφησε το πλεονέκτημα και μέτρησε το γκολ του Αργεντινού που σούταρε στη συνέχεια.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Αποστολίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα και έλεγε στον διαιτητή πως σταμάτησε με το σφύριγμα και δεν έπεσε για να σώσει το σουτ. Παρά τις φωνές για το γκολ και το ψυχολογικό βάρος, οι «βυσσινί» αντέδρασαν, ισοφάρισαν στο 37ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοδήμου και αυτογκόλ του Παληγεώργου που προσπάθησε να διώξει, αλλά η γυριστή κεφαλιά κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η ΑΕΛ όμως όσο κυλούσε ο χρόνος πίεζε περισσότερο και τελικά το γκολ της νίκης ήρθε στο 85ο λεπτό από τον Μπανούση με σουτ από κοντά μετά από δύο αποκρούσεις της άμυνας του Τυρνάβου στα σουτ των Ρίστοβιτς και Μπόγιοβιτς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης (54' Σουλιώτης), Ιβανίδης, Καραμανλής, Ποκόνγκ, Γεωργίου (79' Χαλούλος), Ντατίδης, Όττα, Παπασάββας (67' Μιλουτίνοβιτς).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας):Αποστολίδης, Ζαχαράκης, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης, Γιάντσης, Έλιομαρ (62' Μπόγιοβιτς), Σερτζίνιο, Φλεριβάλ (46' Νεμπεγλέρας), Πίντο (68' Ρίστοβιτς).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Βοηθοί: Καραλής, Γεωργάκης (Ηπείρου) ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας):

Last modified onΤρίτη, 03 Μάρτιος 2015 02:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep