Σερί σωτηρίας για Επισκοπή

Τρένο η Επισκοπή, που επικράτησε 1-0 του Φωστήρα στον Ταύρο και βρίσκεται πλέον σε τροχιά μπαράζ!

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ψαχνά και Ερμιονίδα, η Επισκοπή πήγε στον Ταύρο με πλεονέκτημα που έγινε ακόμη μεγαλύτερο μετά το γρήγορο γκολ που σημείωσε με τον Νικόλα Βιγιαφάνε στο 18ο λεπτό.

Ο Φωστήρας αγχώθηκε ακόμη περισσότερο και δεν κατάφερε να συνέλθει και να κυνηγήσει την ανατροπή της κατάστασης. Η ομάδα του Ρεθύμνου είχε τον τρόπο να κρατήσει το παιχνίδι στο ρυθμό που ήθελε και μόνο όταν γύρισε υπερβολικά πίσω μετά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έγινε πιο απειλητικός ο Φονέας.

Τα γεμίσματα στην περιοχή δεν έφεραν όμως αποτέλεσμα και ο κόσμος της ομάδας του Ταύρου ξεσηκώθηκε στην αρχή με τη δεύτερη βοηθό διαιτητή για δύο υποδείξεις οφσάιντ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι αποδοκιμασίες είχαν αποδέκτες τους «κιτρινόμαυρους» (πρόεδρο – τεχνικό επιτελείο – γιατρούς)...

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό η Επισκοπή μπήκε σε τροχιά πλέι άουτ, με τον Φωστήρα να νιώθει πλέον τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει όλο και περισσότερο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Βλάχος, Γρομητσάρης, Γενιτσαρίδης, Αχείμαστος, Μουστόγιαννης (66' Μπιλιμπάσι), Ράμα (46' Υμεράι), Μουκίδης, Μπελέρης (46' Μπαστάνης), Σμυρλής, Γκατσέσα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Βιτώρος (79' Πάλλας), Νικολακάκης, Βιγιαφάνε, Αργυρίου (95' Ράντοβιτς), Πετράκος

Διαιτητής: Βρακάς (Εύβοιας) Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Γκούσαρη (Φωκίδας)

Last modified onΤετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep