Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρένο ο Γηραιός

Ο Ηρακλής πέρασε (1-0) από την Καλαμαριά και βρίσκεται ένα πόντο πίσω από τη Λαμία με ματς λιγότερο.

Το αήττητο σερί του διεύρυνε στην Καλαμαριά ο Ηρακλής και χάρη στη χρυσή αλλαγή του Νίκου Παπαδόπουλου, τον Σιατραβάνη επικράτησε 1-0, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, είχαν στο 6’ δοκάρι με τον Μπαρτολίνι και στο 44’ με εκτέλεση φάουλ του Περόνε. Ωστόσο, στο 69’ ο Ιντζόγλου με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Σιατραβάνη, που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στο γήπεδο και αυτός με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 0-1!

Το ματς είχε ένταση στην εξέδρα, με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν στο πρώτο ημίχρονο λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ στο 89’ οι Πόντιοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της σωστής αποβολής του Ολίσε για σκληρό μαρκάρισμα. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού (77' Ολίσε), Καπετάνος (53' Νατσιόπουλος), Καράμπελας, Ευσταθίου, Αναστασίου (71' Τσούτσης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (14' Κάσσος), Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Πασάς (63' Σιατραβάνης), Περόνε (90' Λουκίνας).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Λάζαρης (Καβάλας), Βασιλόπουλος (Έβρου)

Ακολουθήστε μας στο Twitter: FL News

 

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep