Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεφεύγει η Παναχαϊκή

Η νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα έφερε την ομάδα της Πάτρας σε απόσταση επτά βαθμών από την τρίτη θέση.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που είχε ένταση, διαμαρτυρίες και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη με 1-0 και πλέον έχει μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της για την δεύτερη θέση. Η ομάδα της Πάτρας είναι η μοναδική που κυνηγά πλέον την ΑΕΚ στην κορυφή και δείχνει να παίρνει προβάδισμα για να βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στα play off της ανόδου.
Η νίκη επί του Απόλλωνα ήρθε με ένα πέναλτι που ουσιαστικά κέρδισε ο Στεργίδης με τον τρόπο που έπεσε στο έδαφος, μετά την επαφή του με τον Ηρακλή, στο 32ο λεπτό. Ο Ντα Κόστα παραλίγο να πετάξει την ευκαιρία στα σκουπίδια, αφού έκανε ένα πλασέ που απέκρουσε εύκολα ο Πίτκας, αλλά στην επαναφορά πρόλαβε και πέρασε την μπάλα από πάνω του και έδωσε το προβάδισμα στην Παναχαϊκή.
Από εκείνο το σημείο τα νεύρα έδωσαν τη θέση τους στο ποδόσφαιρο και ακολούθησαν διαμαρτυρίες, σκληρά μαρκαρίσματα, πολλά φάουλ και λάθη που δεν άφησαν πολύ χρόνο στην ουσία του ποδοσφαίρου. Η Παναχαϊκή κράτησε το 1-0, τον Απόλλωνα μακριά από την εστία της και πήρε το πολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδους στόχους με αυτή.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Κάργας, Άλλα, Γκαντιάγκα (56' Χούσα), Μπαλού, Στεργίδης (89' Τσώνης), Πατινιώτης, Ντα Κόστα (81' Χαρτσιάς), Μαρουκάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής (79' Χατζής), Γκονζάλες (79' Κυβελίδης), Φαρινόλα, Λαγός, Βάντερσον, Ανγκούλο (62' Καραδέμητρος).
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Διπλάρης (Καρδίτσας)

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep