Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον σταμάτησαν δοκάρια και Τσεκρέζι

Ο Φωκικός πήρε 0-0 στην Καλαμαριά στο ντεμπούτο του Διλμπέρη στον πάγκο των Ποντίων.

Έναν πόντο που μπορεί να αποδειχτεί «χρυσός» στην προσπάθεια για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού πήρε ο Φωκικός στην Καλαμαριά. Οι Πόντιοι αναζητούσαν νέο ξεκίνημα με τον Παναγιώτη Διλμπέρη, αλλά όπως αποδείχτηκε τους στοίχισε η απουσία επίσημων αγώνων για περίπου ένα μήνα. Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν, πάντως, την υπεροχή, με τον γκολκίπερ, Αμαρίλντο Τσεκρέζι και τα… δοκάρια να διαμορφώνουν το 0-0.

Στο 7’ και 52’ ο Απόλλων 1926 είχε προσπάθειες των Β. Παπαδόπουλου, Τσούτση αντίστοιχα στο δοκάρι, ενώ στο 18’ ο Αλβανός τερματοφύλακας κράτησε το 0-0 σε διπλή προσπάθεια από τους δύο προαναφερθέντες. Ιδιαίτερα σκληρό το ματς με πολλές κίτρινες κάρτες και μικρό χρόνο καθαρού ποδοσφαίρου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ολίσε, Μπιτσάκος, Τσούτσης (64' Γκέσιος), Νατσιόπουλος (69' Καπετάνος), Ευσταθίου (78' Καράμπελας), Β. Παπαδόπουλος.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Π. Παπαδόπουλος, Σαΐν, Καρυπιάδης, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος (80' Δημητρίου), Χαριτίδης (58' Ευαγγελιδάκης), Ρεβυθόπουλος, Γκατσέσα (90'+2' Χαλιώτης).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Βάντσης (Δράμας), Πατσιόπουλος (Δωδ/νήσου)

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 00:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep