Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ισοπαλία και στα… πέναλτι

Αχαρναϊκός και Άλιμος έμειναν στο 0-0 και αμφότερες έχουν παράπονα από τον διαιτητή για τον μη καταλογισμό πέναλτι. 

Σε έναν κλασικό αγώνα της δεύτερης κατηγορίας που είχε ένταση, δύναμη, ελάχιστες φάσεις και πολλές φωνές από τις δύο ομάδες, αυτό που έμεινε ήταν το 0-0 και τα παράπονα για τον διαιτητή που δεν έδωσε πέναλτι στο 43ο λεπτό για τον γηπεδούχο Αχαρναϊκό και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στον Άλιμο.

Στην φάση του 43ου λεπτού, ο Νιάρος προσπάθησε να περάσει την μπάλα στην περιοχή, αλλά αυτή χτύπησε στο χέρι του Νικολόπουλου που μπορεί να ήταν απλωμένο, όμως δεν έκανε κίνηση προς την μπάλα. Ο διαιτητής ήταν κοντά και δεν έδωσε παράβαση με αποτέλεσμα να υπάρξουν φωνές από τους ανθρώπους του πάγκου του Αχαρναϊκού που συνεχίστηκαν και στην έξοδο των δύο ομάδων για την αποδυτήρια. Μάλιστα υπήρξε και σοβαρό επεισόδιο ανθρώπου από την διοίκηση του Αλίμου με τον ποδοσφαιριστή του Αχαρναϊκού, Αθανασίου με αποτέλεσμα ο Γιώργος Βαζάκας να τον αποσύρει στο ημίχρονο.

Η ομάδα του Μενιδίου μπορεί να είχε τον έλεγχο σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, να έκανε πολλά γεμίσματα στην περιοχή και να είχε δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Ιορδανίδη, αλλά στις κόντρα επιθέσεις λίγο έλειψε να το πληρώσει. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Παντελής έκανε την κούρσα, άνοιξε στον Ιωάννου που μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον Παγούδη που τον ανέτρεψε, αλλά ο διαιτητής έδειξε άουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσίδης, Ταμπάκης, Γέσιτς (70' Παπατόλιος), Νιάρος, Αθανασίου (46' Καλογερόπουλος), Ιωαννίδης, Μανουσάκης (83' Κοντογουλίδης), Ιορδανίδης, Καλαμιώτης

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Κάρδαρης, Καλαϊτζίδης, Γαβριήλ, Σαγανάς (78' Δωροβίνης), Καραμέρης, Σταύρου (64' Μουρ - 89' Νικολάου), Βιγιαφάνε, Παντελής, Ιωάννου, Νικολόπουλος.

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Γκούσαρη (Φωκίδας)

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep