Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επτά φορές AEK… επί σκοπόν

Η ΑΕΚ επικράτησε 7-0 της Επισκοπής που δέχθηκε πολλές φάσεις από τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι σημείωσαν την πιο μεγάλη τους φετινή νίκη.

Συνεχίζει τον περίπατό της η ΑΕΚ στον όμιλο του Νότου και αυτή τη φορά παρέσυρε στο πέρασμά της την Επισκοπή που δέχθηκε την βαρύτερη ήττα της στα επαγγελματικά της χρόνια (7-0). Οι βάσεις για τη νίκη των Κιτρινόμαυρων μπήκαν πολύ νωρίς, με τον Μάνταλο να ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό, τον Μπρέσεβιτς να κάνει δέκα λεπτά αργότερα το 2-0 και τους Μπαρμπόσα (24’) – Μάνταλο (39’) να κλείνουν τα ημίχρονο στο 4-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε άλλη επιλογή από την ομάδα του Ρεθύμνου να χαμηλώσει τον ρυθμό της αναμέτρησης και να περιορίσει το σκορ, αλλά η ΑΕΚ είχε άλλες προθέσεις. Το έφτασε στο 6-0 με τα γκολ των Πλατέλλα (57’) και Μπρέσεβιτς (75) για να κλείσει με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μάνταλος στο 82ο λεπτό σε ένα καθαρό μαρκάρισμα στον Ζόριτς που καταλόγισε πέναλτι ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο (69' Φαγιέ), Ανάκογλου (62' Ζόριτς), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Μπρέσεβιτς (78' Γροντής)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Παπαδήμας (71' Μανουσάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης (71' Πετράκος), Πυθαρούλης, Δουμάνης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Ράντοβιτς (79' Δρακάκης).

Διαιτητής: Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Χουλιάρας (Αιτ/νίας), Μεσσήνης (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep