Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έκανε σεφτέ ο Απόλλων 1926

Την πρώτη του νίκη στη Football League πέτυχε ο Απόλλων 1926 που επικράτησε 1-0 του Τυρνάβου.

Ο Απόλλων 1926 πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Τυρνάβου χάρη σε γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου στο 12'. Οι γηπεδούχοι, που είχαν στον πάγκο τον Βασίλη Χάβο μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα, πήραν βαθμολογική ανάσα, ενώ αντίθετα οι Θεσσαλοί υπέστησαν την τρίτη διαδοχική ήττα τους!

Η ομάδα της Καλαμαριάς αναζήτησε το γρήγορο γκολ ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη νίκη και κατάφερε να το πετύχει στο 12' με τον Παπαδόπουλο. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε, στη συνέχεια, δίχως πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αν και οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν περισσότερο απειλητικοί σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη αντέδρασε και αναζήτησε την ισοφάριση. Οι Λαρισαίοι δημιούργησαν ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις, εκμεταλλεύομενοι λάθη στα μετόπισθεν του Απόλλωνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πάντως, και ο Απόλλων είχε τις δικές του καλές στιγμές, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν με αποτέλεσμα το 1-0 να διατηρηθεί ως το σφύριγμα της λήξης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Βασίλης Χάβος): Π. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Ολίσε (64' Σουλίδης), Ακασού (81' Καπετάνος), Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (59' Γκέσιος), Β. Παπαδόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη, Σιάτρας, Καραμανλής, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Ντατίδης (74' Σκαθαρούδης), Παληγεώργος (88' Πεχλιβανόπουλος), Τσούκαλος, Ότα (54' Μιλουτίνοβιτς), Ποκόνγκ, Γεωργίου.

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep