Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Περίπατος στη Νέα Σμύρνη

Ο Απόλλων επικράτησε 3-0 της Καλλιθεάς χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στο... κατόπι της ΑΕΚ βρέθηκε ξανά ο Απόλλων Σμύρνης χάρη στο άνετο πέρασμά του (3-0) από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης απέναντι στην Καλλιθέα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άντεξε στα πρώτα λεπτά την πίεση των τυπικά γηπεδούχων, ανέβηκε στο ημίωρο και έκανε φάσεις για να... βρει τον δρόμο για τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νανία με ένα τεχνικό σουτ από διαγώνια αριστερά άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό και από εκεί και πέρα βρήκε χώρους και εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της άμυνας για να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα πρόβλεψε την αντίδραση της Καλλιθέας, έβαλε στο ματς τον Λαγό και τον Κυβελίδη για να τονώσει την μεσαία γραμμή και την επίθεση με αποτέλεσμα να φτιάξει το ένα γκολ ο πρώτος με ωραία εκτέλεση φάουλ στην περιοχή και να σημειώσει το δεύτερο με ωραίο τεχνικό σουτ.

Οι οπαδοί της Καλλιθέας μετά το 2-0 άρχισαν να ζητούν την απόλυση του τεχνικού της ομάδας Σταύρου Ηλιόπουλου, ενώ από την πλευρά τους αυτοί του Απόλλωνα την απομάκρυνση του Στράτου Γιδόπουλου από τη διοικητική θέση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Μπριλάκης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Ρόχας (75' Γκαβασιάδης), Αρναρέλης (73' Τσίπρας), Κατσικογιάννης (60' Μασάδο), Πιτταράς, Μπέλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Ηρακλής, Νανία (81' Κυριάκος), Φαρινόλα (64' Λαγός), Ανγκούλο, Βάντερσον (64' Κυβελίδης).

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς, Γκαβέρας (Αχαΐας)

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep