Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... λουκ πρωτοπόρου

Ο Γιάννης Λουκίνας σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς δύο φορές και ο Ηρακλής πέρασε (2-1) από το Αιγίνιο.

Την εκπληκτική του πορεία - έστω και αν στο φινάλε λαχτάρησε - συνεχίζει ο Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν το απόγευμα της Δευτέρας (03/11) την 4η νίκη τους σε ισάριθμα ματς, πάτησαν ξανά στην κορυφή και έδειξαν ότι φέτος χτίζονται σε σωστές βάσεις. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην επικράτηση (2-1) απέναντι στον Αιγινιακό ο Γιάννης Λουκίνας. Ο επιθετικός του Γηραιού, όπως στην προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και τώρα, βρήκε δίχτυα δύο φορές και έδειξε τον δρόμο...

Στο 10' και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Τόλιου, ο Λουκίνας με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τέσσερα λεπτά μετά εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας, έδωσε σαφές προβάδισμα στον Γηραιό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν μία καλή στιγμή με τον Πόποβιτς στο 35', όμως στο 43' θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί και τρίτο τέρμα αν ο διαιτητής έδειχνε την άσπρη βούλα σε πέναλτι που έκανε ο Τέλλος στον Ρομάνο.

Ο Αιγινιακός πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε στο 89' με πλασέ του Βλάση Καζάκη, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, «πληρώνοντας» ουσιαστικά το πολύ κακό του ξεκίνημα στον αγώνα. Αξιοσημείωτη η παρουσία των οπαδών των φιλοξενούμενων, οι οποίοι παρά την απαγόρευση βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν τους «κυανόλευκους».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος (66' Καζάκης), Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα (33' Λιόλιος), Πόποβιτς (78' Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Μπλάζεκ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου (70 Τόσκας), Λουκίνας, Πασάς (76' Σιατραβάνης), Ρομάνο, Τσιλιανίδης.

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)

Βοηθοί: Νατσιούλας (Λάρισας), Γεωργαράς (Άρτας)

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep