Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σβηστά η Παναχαϊκή!

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Παναχαϊκή στο ματς με την Ένωση Ερμιονίδας (3-0).

Οι Αχαιοί υποδέχτηκαν στην Πάτρα την ομάδα της Αργολίδας και δίχως να δυσκολευτούν ιδιαίτερα επικράτησαν με 3-0, παίρνοντας το τρίποντο. Μόνο στο πρώτο μέρος... γκάζωσε το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού. Την αρχή έκανε στο 23' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα, που έγραψε το 1-0. Προτού ολοκληρωθεί το 45λεπτο, οι «κοκκινόμαυροι» σημείωσαν και δεύτερο τέρμα. Ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ντα Κόστα, ο Στεργίδης με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι έσβησαν τις μηχανές, ακόμα και τότε, ωστόσο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν μονάχα με μακρινά σουτ, τα οποία ήταν αδύνατο να απειλήσουν τον Μπαλασάκη. Ίσα ίσα που οι «Ροσονέρι» έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Σκερλετίδη, έπειτα από νέα ασίστ του διακριθέντα Ντα Κόστα. Σε δύο ματς η Παναχαϊκή έφτασε στη δεύτερη επικράτηση, ενώ η Ερμιονίδα μετρά πια μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Γκαντιάγκα, Κάργας, Άλμπι, Στεργίδης (62' Σκερλετίδης), Μαρουκάκης (86' Πλέγας), Ντα Κόστα, Μπαλού, Πατινιώτης, Ζλατκόφσκι (69' Χούσα).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Τούτοριτς, Μουσταφίδης (38' Παβίσεβιτς), Τζανής (70' Σαμαράς), Συμελίδης, Ταπέ (49' Στοϊμίροβιτς), Κολόκας, Όμο, Καραδέμητρος, Σβόγιτς, Βλαχόπουλος

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep