Στον Ταύρο η πρόκριση

  • Written by Μενίδι: Θανάσης Ζαχάκης
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Αχαρναϊκός και Φωστήρας έμειναν στο 0-0 στο Μενίδι και στη ρεβάνς στον Ταύρο όλα παίζονται.

Καλό παιχνίδι στο Μενίδι ανάμεσα σε Αχαρναϊκό και Φωστήρα, το οποίο ωστόσο ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0). Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, με τον Φωστήρα να απειλεί πρώτος και να φτάνει κοντά στο γκολ τόσο στο 9' όσο και στο 16', με τον Μπελέρη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αχαρναϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά πλην του σουτ του Μωυσιάδη στο 26' άλλη ευκαιρία δεν πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο μισό ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, ειδικά μέχρι το 60'. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως ο Γκέκας κράτησε απαραβίαστη την εστία του και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9' Δοκάρι για τον Φωστήρα έπειτα από σουτ του Μπελέρη και απόκρουση του Παγούδη.
11' Πλασέ του Ιορδανίδη, εξ επαφής απόκρουση του Γκέκα.
16' Μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα. Από κόρνερ του Μουστόγιαννη ο αφύλαχτος Μπελέρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

26' Σουτ του Μωυσιάδη, μπλόκαρε ο Γκέκας.
48' Προβολή του Κοντογουλίδη, ελάχιστα άουτ η μπάλα.
52' Εντυπωσιακή ενέργεια του Καλογερόπουλου και γύρισμα στον Κοντογουλίδη, ο οποίος έπιασε ένα αδύναμο πλασέ με τον Γκέκα να μπλοκάρει.
58' Ατομική ενέργεια του Γιέσιτς και σουτ, η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
90'+3' Σουτ του Αθανασίου, έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκέκας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Γιέσιτς, Καλογερόπουλος, Νιάρος (77' Ιωαννίδης), Κοντογουλίδης (82' Ταμπάκης), Μανουσάκης (69' Αθανασίου), Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Καλαμιώτης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μπίρης, Μπελέρης, Μουστόγιαννης (60' Ράμα), Μήτκας, Ματσούκας (78' Μουκίδης), Κρητικός, Κακαράς, Γρομητσάρης, Τεγούσης, Τσεμπέτσι (90'+3' Ποτουρίδης).
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας).
Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας).

Last modified onΠαρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 21:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep