Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπήκε με το δεξί ο Ηρακλής

Με πέναλτι του Περόνε ο Ηρακλής νίκησε 1-0 τη Λαμία.

Με νίκη συνδύασε την πρώτη του φετινή εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς του ο Ηρακλής. Απέναντι σε μία ομάδα που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, τη Λαμία ο Γηραιός έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε τελικά στην επικράτηση (1-0).

Τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς έγιναν πιο εύκολα στο 42’ όταν ο Πουρτουλίδης ανατράπηκε από τον Γεωργίου, κερδίζοντας την αποβολή του τερματοφύλακα της Λαμίας και το πέναλτι. Ο Περόνε άνοιξε… λογαριασμό και διαμόρφωσε το 1-0 που δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς ενόψει της ρεβάνς. Βάσει της εξέλιξης του αγώνα, βέβαια, οι φιλοξενούμενοι μάλλον ικανοποιημένοι θα πρέπει να αισθάνονται με το αποτέλεσμα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (83’ Βαλεριάνος), Σιατραβάνης, Στάμου, Τόσκας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Περόνε (68' Λουκίνας), Πασάς (69' Κασσός).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Γεωργίου, Ζουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Κωστόπουλος, Ρεπετσάς, Μουμίν, Φατιόν (76' Τσαμούρης), Γιενγκά, Νεόφυτος, Κούρτζουριτς (43' Μπλάζιτς), Φράγκος (50' Βασιλόγιαννης).

Last modified onΠαρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep