Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβάδισμα με Ανγκούλο

Ο Ισπανός επιθετικός του Απόλλωνα, Ανγκούλο διαμόρφωσε το 1-1 απέναντι στην Καλλιθέα.

Προβάδισμα πρόκρισης στους «32» του Κυπέλλου πήρε το απόγευμα της Παρασκευής (29/08) στη Νέα Σμύρνη ο Απόλλων Σμύρνης. Αν και οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου δεν μπήκαν καθόλου καλά στο ματς, με την τυπικά γηπεδούχο Καλλιθέα να κυριαρχεί στο πρώτο 45λεπτο, εν τέλει ο Ανγκούλο που μπήκε ως αλλαγή βρήκε δίχτυα και έσωσε τα προσχήματα.

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Σταύρος Ηλιόπουλος αν και με πολύ χαμηλό μπάτζετ παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο που μόνο ρόλο κομπάρσου δεν θα έχει. Στο 38’, λοιπόν, ο Μπριλάκης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μασάδο άνοιξε το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως και με την είσοδο των Λαγού, Βάντερσον, Ανγκούλο η «Ελαφρά Ταξιαρχία ανέβασε ρυθμό και στο 81' έφτασε στο 1-1 με κεφαλιά του Ισπανού.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπελής (85' Τσίπρας), Κατσικογιάννης (82' Κατσικογιάννης), Μιχαλόπουλος, Μασάδο (72' Ρόχας), Βεζιρτζόγλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Κυριάκος (57' Λαγός), Χατζής, Γκονζάλες (69' Ανγκούλο), Φαρινόλα, Νανία (57' Βάντερσον), Κυβελίδης.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep