Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στάση Χανιά για Αιγινιακό

Ο ΑΟ Χανιά επικράτησε 2-0 του... αλλαγμένου Αιγινιακού και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα στο 2014!

Η ομάδα των Χανίων ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στα Περιβόλια, έκανε πολλές φάσεις και σημείωσε τελικά μόνο δύο γκολ απέναντι στον Αιγιανιακό που είχε "ηθελημένες" απουσίες για να ξεκουράσει παίκτες και τελικά το πλήρωσε!

Ο Βασιλόγιαννης ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τους γηπεδούχους και εκείνος που έκανε ιδανική πάσα στον Παγώνη για να φτάσει στο 1-0 στο 55ο λεπτό. Στη συνέχεια υπήρχαν φάσεις, δοκάρι για την ομάδα του ΑΟ Χανιά, με καλύτερη εκείνη του Μαραγκουδάκη στο 66ο λεπτό που έχασε την ευκαιρία μόνος. Στο 82ο λεπτό, όμως, έδωσε την μπάλα στον Πάγκαλο για να τελειώσει την φάση και ενώ μπορούσε να την στείλει εκείνος στα δίχτυα.

Έτσι, ο ΑΟ Χανιά μείωσε τη διαφορά από την τριάδα, ενώ ο Αιγινιακός έχασε αρκετό έδαφος και έδειξε συμβιβασμένος με την ήττα, δεδομένων και των πολλών αλλαγών που έκανε στο αρχικό σχήμα! Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μέσα στο 2014, καθώς για τελευταία φορά η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε χάσει στις 22 Δεκεμβρίου από την Καβάλα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μανωλάς, Πιθαρούλης, Παγώνης, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (85' Λουκίνας), Κοσταντίνοφ (68' Τσάτσος), Πότσι, Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης (90' Βαλλιάνος)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Δήμου, Γεωργίου, Καρλάο, Λαζαρίδης, Μπελόν, Πέντα (88' Λιόλιος), Χατζής (38' Ζούρκος), Γκέσιος, Δεμηρτζόγλου (60' Μανζάνο)

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος, Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΚυριακή, 27 Απρίλιος 2014 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep