Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Φρέναρε και τη Νίκη

Η έκπληξη των play off, Φωστήρας προηγήθηκε απέναντι στη Νίκη Βόλου, αλλά οι Θεσσαλοί βρήκαν λύση από στημένη φάση για το 1-1.

Σε ένα ματς που είχε καλό ρυθμό μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στον Ταύρο από ένα πέναλτι που έκανε ο Ζουλιώτης στον Σμυρλή και μετέτρεψε σε γκολ ο Γκίνο στο 20ο λεπτό. Στη φάση εκείνη, βέβαια, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων θα μπορούσε να αποβληθεί, γιατί ο αντίπαλός του ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Από εκεί και πέρα, έκλεισαν οι χώροι στην άμυνα του Φωστήρα, ενώ και οι αντεπιθέσεις του Φωστήρα δεν έφερναν αποτέλεσμα για να φτάσει στο δεύτερο γκολ.

Μετά το ημίχρονο, η Νίκη Βόλου ενίσχυσε την μεσαία γραμμή με τον Σουλίδη, δεν βρήκε πάλι λύσεις και αυτή ήρθε από ένα λάθος του τερματοφύλακα του Φωστήρα. Ο Γιαννιώτης βγήκε με την μπάλα έξω από την περιοχή στο βολέ και το φάουλ έκανε γκολ ο Ανιέτε στο 60ο λεπτό. Στη συνέχεια βγήκαν μπροστά και οι δύο, αφού έψαχναν τη νίκη. Τελικά φάσεις έγιναν, αλλά δεν υπήρξε γκολ από καμία πλευρά, αφού αμφότεροι οι τερματοφύλακες έκαναν καλές επεμβάσεις.

Προσωρινά η θεσσαλική ομάδα έμεινε μόνη πρώτη, με τον «Φονέα» να κόβει βαθμούς απέναντι σε ένα ακόμα φαβορί, αφού είχε προηγηθεί η νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου και η ισοπαλία στην Κέρκυρα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Ρουγκάλας, Ζιάμπαρης, Αχείμαστος, Τασουλής, Γαρουφαλιάς, Γκίνο (78' Λύρας), Σμυρλής, Μουστόγιαννης (84' Γ. Μπαστάνης), Κακαράς, Τεγούσης (84' Λεοντίου).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Παπαδόπουλος (46' Σουλίδης), Πινέιρο, Ακασού, Μανουσάκης (87' Μπιτσάκος), Ανιέτε, Ισαάκ (81' Ρονκάτο), Τζιώρας.

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 27 Απρίλιος 2014 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep