Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλός και ο πόντος...

Βολεμένοι με το 1-1 έδειξαν στα Ψαχνά ο τοπικός Ηρακλής και η Κέρκυρα.

Συγκάτοικοι στη βαθμολογία των play off συνεχίζουν να είναι έπειτα και από τη μεταξύ τους αναμέτρηση της Κυριακής (27/04) ο Ηρακλής Ψαχνών και η Κέρκυρα. Ένα αποτέλεσμα που μάλλον τους βολεύει, βάσει του αγωνιστικού προσώπου που έδειξαν, ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης. Οι Φαίακες πάγωσαν τα Ψαχνά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με εξαιρετική προσπάθεια του Σουάνη, όμως οι «πράσινοι» είδαν το καλό τους ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο να επιβραβεύεται με ένα εξαιρετικό τέρμα από τον Μπουμάλ.

Ο Αφρικανός εξτρέμ του Ηρακλή Ψαχνών στο 60' κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 1-1, που διατήρησε μαζί στη βαθμολογία την ομάδα του Ιονίου με τους Ευβοιώτες, αλλά και με τη Νίκη που έχει ματς λιγότερο. Νωρίτερα (57', 61') ο Βρονταράς είχε σώσει την εστία του σε δυνατά σουτ των Κρητικού, Μπουμάλ. Οι Φαίακες απείλησαν στο 81' με δυνατό σουτ του Σουάνη, αλλά πέραν τούτου ουδέν, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ικανοποιημένες από τον πόντο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Τσούτσης (46' Σταματής), Γκμπαγκουιντί (70' Οχάντζα, 86' Ντελέκος), Μπουμάλ, Κρητικός.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Σουάνης, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Κόντος (65' Μπεριάν), Ανδρεόπουλος (74' Παρασκευαΐδης), Σίκιμιτς (83' Μπαλντοβαλίεφ).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 27 Απρίλιος 2014 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep