Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πιο κοντά στα play off

Ο ΑΟΧ επικράτησε 1-0 της Γλυφάδας, δεν πλήρωσε την κακή εμφάνιση και θέλει μια νίκη στα επόμενα δύο ματς για να μείνει στην τετράδα.

 

Η ομάδα των Χανίων δεν έκανε την καλύτερή της εμφάνιση στην Καισαριανή απέναντι στην υποβιβασμένη Γλυφάδα, όμως πήρε αυτό για το οποίο «καιγόταν», το τρίποντο, έστω με το φτωχό 1-0. Σε ένα ματς που είχε ελάχιστες καλές φάσεις, οι Κρητικοί επικράτησαν χάρη σε ένα μεγάλο λάθος του Πασάι, ο οποίος δεν συγκράτησε την μπάλα στην σέντρα - σουτ του Λουκίνα και ο Μαραγκουδάκης την έσπρωξε στα δίχτυα στο 34ο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανιων προσπαθούσαν συνέχεια με γεμίσματα να φτάσουν στο γκολ, αλλά οι σέντρες ήταν εύκολη υπόθεση για τους αμυντικούς της Γλυφάδας. Την πάτησαν μόνο μια φορά, όταν ήρθε το γκολ από τον Μαραγκουδάκη σε μια φάση που πάλεψε ο Λουκίνας.

Στη συνέχεια, αυτός που είχε περισσότερη θέληση και πάθος ήταν ο Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος από τον πάγκο προσπαθούσε να ξεσηκώσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά δεν το κατάφερε. Μοναδική φάση που μπορεί να θυμηθεί κανείς από το δεύτερο μέρος ήταν μια προσωπική προσπάθεια του Βασιλόγιαννη που μπήκε στην περιοχή, αλλά τον πρόλαβε με έξοδο ο Πασάι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Πασάι, Κόκκαλης, Μαρκάκης, Ζώνας, Τσακύρης, Μουστάκης, Χριστόπουλος (79' Διαμαντόπουλος), Δημακάκος, Νίκου, Δωροβίνης (64' Ραχήμ), Ταμπάκης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Καμπλιώνης, Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Σκάρος (63' Πυθαρούλης), Πότσι, Πάγκαλος, Λουκίνας (70' Μέλο), Βασιλόγιαννης (88' Τσατσαρής), Μαραγκουδάκης.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πασχαλίδης (Εύβοιας), Μήταρης (Ανατ. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep