Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αχαρναϊκός χωρίς... φρένα!

Ο Αχαρναϊκός ήταν καλύτερος και νίκησε εύκολα 2-0 την Παναχαϊκή.

Με οδηγό τον Σάνον Γουέλκαμ, αλλά και με τον Ντάλλα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, ο Αχαρναϊκός εξασφάλισε μια ακόμα νίκη στη Football League. Όχι ότι αλλάζει κάτι αναφορικά με τον στόχο του, αλλά συνέχισε το πολύ θετικό σερί των έξι νικών και τριών ισοπαλιών στους εννέα τελευταίους αγώνες. Η ομάδα του Μενιδίου νίκησε 2-0 την Παναχαϊκή, ουσιαστικά χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Άνοιξε το σκορ στο 31' με τον Αθανασόπουλο, που είχε περάσει ως αλλαγή αντί του τραυματία Προβατίδη, έπειτα από φοβερή ενέργεια του Γουέλκαμ. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν αυτός που με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 2-0, σφραγίζοντας το τρίποντο για τους «πράσινους».

Από την άλλη οι Αχαιοί έπαιξαν μέτρια, ο Ηλίας Φυντάνης δεν σταμάτησε να ανακατεύει την τράπουλα, εξέλιξη που περισσότερο κακό, παρά καλό έκανε στα σχέδιά του για ισοφάριση, είτε για ανατροπή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Ντάλλας, Προβατίδης (13' λ. τρ. Αθανασόπουλος), Νεόφυτος (90' Παπαδόπουλος), Παραράς, Λιαπάκης, Ντε Πάουλα (64' Καλογερόπουλος), Γουέλκαμ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Φούφουλας, Πάτο, Σπίνουλας (82' Χούσα), Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Κιάσσος (67' Λίτσης), Βαγγελόπουλος, Βιγιαφάνε (57' Αποστολόπουλος), Μπαλού, Ντα Κόστα.

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Νικολαδός (Αθηνών)

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep