Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στάση... Βατάν

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε 3-1 από τον ψυχωμένο Βατανιακό, μία ήττα που ήρθε έπειτα από 11 ματς!

Ο Βατανιακός κατέκτησε το δεύτερο σερί εντός έδρας τρίποντο και παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 42’ επικράτησε 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, που είχε τις ευκαιρίες και δύο δοκάρια. Την ανάγκασε σε ήττα έπειτα από 11 παιχνίδια! Μία ήττα που όπως φαίνεται βάζει τέλος στα... όνειρα για τη συμμετοχή της στα play off. Τελευταίο ματς που οι Θεσσαλοί είχαν ηττηθεί ήταν με το ίδιο αποτέλεσμα (3-1) από τον Ηρακλή.

Στο πρώτο μέρος, η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε την κατοχή, όμως ο Βατανιακός ήταν αυτός που στην πρώτη του επίθεση άνοιξε το σκορ με τον Έμβουε στο 22’. Μετά το γκολ, οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς ωστόσο να φανούν απειλητικοί. Στο 42’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Μίλιτς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Σε ένα… εκρηκτικό δεύτερο ημίχρονο, ο Βατανιακός έκανε δύο τα τέρματά του, έπειτα από αυτογκόλ- κεφαλιά του Δημόπουλου στο 46’. Στο 51’, ο Μπουντούρης με καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γεωργακόπουλος έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κουδουνά. Στο 69’, η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε ακόμη ένα δοκάρι σε σουτ του Σίμωση. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, ο Βατανιακός σε αντεπίθεση κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο με γκολ του Αλεξίου στο 90’ και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Μπουζούκης (83' Γιαπιτζής), Λαζαρίδης, Ποτουρίδης (67' Αλεξίου), Βουτσιάς (54' Γιαννούλης), Έμβουε, Μίλιτς.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας (79' Κόκκινος), Δημόπουλος (57' Σίμωσης), Κουκούλης, Οικονόμου, Γήτας, Γεωργακόπουλος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Τιμόνοφ (46' Χλωρός).

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τσιαμπάζης, Ξενακίδης (Κοζάνης)

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep