Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγχώθηκε, αλλά νίκησε

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε αγχωτική νίκη (1-0) επί του Φωκικού.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Μάνουελ Ρόκα στον πάγκο της βολιώτικης ομάδας, η οποία πήρε το τρίποντο χάρη σε τέρμα του Θανάση Πινδώνη στο 63’. Ο «χρυσός» σκόρερ των γηπεδούχων σκόραρε για δεύτερο σερί ματς μετά από αυτό κόντρα στον ΑΟΧ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν, λοιπόν, στα θετικά αποτελέσματα μετά τις απώλειες βαθμών με Καλλιθέα (ισοπαλία, 1-1, στο ΕΑΚ) και ΑΟΧ (ήττα, 1-0, εκτός έδρας). Είχαν την υπεροχή του αγώνα, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν αξιόμαχο Φωκικό, που πάλεψε το ματς. Μάλιστα, είχε δοκάρι στο 88’ με τον Πεχλιβανόπουλο και θα μπορούσε να «κλέψει» τον βαθμό.

Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στο 24’ με τον Μπρέσκα, ο οποίος αν και σε πλεονεκτική θέση «νικήθηκε» από τον Λανζάνο και στο 28’ με κεφαλιά του Ακόστα.

Από την άλλη, ο Γουόρντεν του Φωκικού ταλαιπώρησε την άμυνα των γηπεδούχων και θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ στο 10’ έπειτα από το διπλό σουτ που επιχείρησε. Ο Γκίτκος, όμως ήταν σε ετοιμότητα. Στο 40΄ο Θέος έπιασε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 63’, όταν ο Πινδώνης με δυνατό συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0,

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάνουελ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Ακόστα (54' Γιενγκά), Δεινόπαπας (46' Πόνσε), Γκούρμα (75' Καπετάνος).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Άλλα, Πεχλιβανόπουλος, Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας (77' Τζέκος), Αλβάρεζ, Ράντι, Θέος (76' Ζαχαρόπουλος), Φράγκος, Γουόρντεν

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)

Last modified onΣάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep