Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χ»αμένη ευκαιρία στο Αιγίνιο

Ο Αιγινιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Νίκη Βόλου, ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο.

Αμφότεροι ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο. Ο γηπεδούχος Αιγινιακός για να πανηγυρίσει για πρώτη φορά εντός έδρας και η φιλοξενούμενη Νίκη Βόλου για να πιάσει, έστω προσωρινά, την Κέρκυρα στην κορυφή. Τι θα θυμούνται οι οπαδοί που το παρακολούθησαν, μεταξύ των οποίων και περίπου 500 της Νίκης; Το δεύτερο ημίχρονο...

Στο πρώτο 45λεπτο ο ρυθμός ήταν τραγικός με ελάχιστες καλές φάσεις. Στο δεύτερο, όμως υπήρξε θέαμα, με τη Νίκη Βόλου να προηγείται στο 48' με ατομική προσπάθεια του Ανιέτε και τους Κατερινιώτες να απαντούν στο 53' με προβολή του Μιτρόφ.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τη Νίκη Βόλου να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 58' και για δεύτερη κίτρινη που... δεν είδε ο Κιβρακίδης στο 50'. Οι Νικιώτες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Ζουλιώτη (59'), Τζιώρα (81'), όμως στο 82' οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τον Αποστολίδη να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ τη μπάλα σε σουτ του Τσορλίνοφ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης (90’ Πετκάκης), Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιλόσκοβιτς (56' Γκατσολάρι), Μιτρόφ (76' Δεμηρτζόγλου), Τσορλίνοφ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ρεπετσάς (5' λ.τρ. Μανουσάκης), Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Γέσιτς, Ακάσου, Τζιώρας, Γιώτας, Γκότοβος, Ισαάκ (66' Αναστασόπουλος), Ανιέτε (82' Ριβέρα).

Διαιτητής: Κιοτζένης (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 11:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep