Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Επισκοπή... δευτέρου ημιχρόνου

Ως συνήθως, η Επισκοπή σκόραρε στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη (2-0) στην Καισαριανή επί της Γλυφάδας. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι.

Η Επισκοπή έφυγε πάλι με τους τρεις βαθμούς από την Αθήνα και όπως είχε κάνει στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό, πήρε τη νίκη με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή τη φορά η πίεσή της ήταν μεγαλύτερη, επειδή η Γλυφάδα έμεινε με δέκα παίκτες στο 61ο λεπτό έπειτα από την αποβολή του Σμυρλή που είδε δύο κίτρινες κάρτες για θέατρο, τη μια φορά μέσα στην περιοχή και την άλλη εκτός. Το ματς, πάντως, σημαδεύτηκε από διαιτητικά λάθη με τον Τσαμούρη (Πειραιά) να γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστικής.

Η Γλυφάδα έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία, καθώς στο 30' ο τερματοφύλακας Καλογεράκης ανατρέπει τον Πορτίγια και αντί για κόκκινη, βλέπει την κίτρινη κάρτα, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» σημείωναν ότι και η πρώτη κίτρινη του Σμυρλή για «θέατρο» ήταν καθαρό πέναλτι και η δεύτερη πολύ αυστηρή.

Ο Μαρτσάκης στο 81ο λεπτό και ο Σουμπασάκης στο 87ο λεπτό εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και σημείωσαν τα δύο τέρματα της Επισκοπής.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Koτταράς, Γαλανόπουλος (85' Νικολιάς), Πικόν, Νατσούρας, Μοντέστο, Γκέζος, Σκόνδρας, Πορτίγια, Σονγκό (88' Παιδάκης), Σμυρλής, Μπάρος (83' Καμινιώτης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης (81' Φραντζεσκάκης), Σπαθάρας, Σεληνιωτάκης, Γκονζάλες Γκαστόν (63' Μαρτσάκης), Σουμπασάκης, Ανωγειανάκης (59' Πουλάκης), Τάντιτς.

Last modified onΣάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep