Πεντάρα με χατ τρικ Μωραΐτη

Ο Απόλλων Σμύρνης κατέκτησε την τρίτη διαδοχική του νίκη (5-2) απέναντι στον αποδυναμωμένο Ηρόδοτο.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση την Κυριακή (02/04) στο γήπεδο Πανιωνίου και το επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο. Απέναντι στον αποδυναμωμένο και με το 1,5 πόδι στη Γ' Εθνική Ηρόδοτο επικράτησε 5-2 και κατέκτησε την 3η διαδοχική του νίκη. Πρωταγωνιστής ο Μωραΐτης που έκανε χατ τρικ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Κοροβέσης, Χαλίμι.

Στο 24' ο Μωραΐτης από σέντρα του Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ ο ίδιος με προβολή στο 41' έκανε το 2-0. Μείωσε για τους Κρητικούς ο Θεοδωράκης στο 51', αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Κοροβέσης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Κερεμπάιν στο 66' μείωσε σε 3-2 και ακολούθησαν τέρματα των Χαλίμι (με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαγεωργίου), Μωραΐτη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 5-2
Σκόρερ: 24', 41', 89' σουτ Μωραΐτης, 53' κεφ. Κοροβέσης, 74' πέν. Χαλίμι - 51' σουτ Θεοδωράκης, 66' σουτ Κερεμπάιν

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Σόρτσαν, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Πατάπης, Κοροβέσης (83′ Τάμπας), Αναστασόπουλος, Μουστακόπουλος (83′ Λούσινγκερ), Κουάδρα (90'+2′ Θεοχάρης), Μωραΐτης, Περέιρα (75′ Ερέρα), Καρίμ (46′ Χαλίμι).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Δημήτρης Δημητρίου): Γκόλοβιτς, Πιτσόλης, Ν. Χαλκιαδάκης (61′ Κερεμπάιν), Φράτροβιτς, Μπακουτσής, Θεοδωράκης (86′ Κλάδος), Χαΐκάλης, Λεβιτσάνιν, Μ. Χαλκιαδάκης (79′ Χίντρι), Μάρκοβιτς, Γρηγορόπουλος.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Σπηλιώτης (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2023 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep