Ανατροπή με Τριανταφυλλάκο

Η Ηλιούπολη με οδηγό τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο επικράτησε 3-1 της ΑΕΚ Β και αναρριχήθηκε στην 7η θέση.

Ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη μετρούσε η Ηλιούπολη, όμως χάρη στον πάγκο της πανηγύρισε το Σάββατο (01/04) ένα πολύτιμο τρίποντο (3-1) απέναντι στην ΑΕΚ Β. Η επικράτηση ήρθε, άλλωστε, με ανατροπή και με δύο γκολ του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, που πέρασε στο ματς στο 46' και στο 71' είχε πανηγυρίσει δύο τέρματα.

Ένα τραγικό λάθος του Περιστερίδη στο 20' έδωσε τη δυνατότητα στον Απόστολο Χριστόπουλο να κάνει το 0-1 σε κενή εστία, όμως από λάθος ήρθε και το 1-1. Σε γέμισμα που έγινε από τον Βασιλείου ο Λάτσι στο 24' στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 45' για πέναλτι σε ανατροπή του Τσαφταρίδη από τον Παρρά και στη συνέχεια της φάσης ο Ζίνι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Η είσοδος του Τριανταφυλλάκου στο δεύτερο 45λεπτο έφερε και την ανατροπή. Στο 66' με πλασέ έδωσε το προβάδιμα στους Κυανέρυθρους και 5 λεπτά αργότερα με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος (ανατροπή από τον Παρρά) έκανε το 3-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΕΚ Β 3-1
Σκόρερ: 24' αυτ. Λάτσι, 66' σουτ, 71' πέν. Τριανταφυλλάκος - 20' σουτ Απ. Χριστόπουλος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Βοσνακίδης (55' Ανδρέου), Ζιούλης (46' Μπαξεβάνος), Μουριέλ, Τσαφταρίδης, Κρέτση (46' Τριανταφυλλάκος), Γκοτσούλιας, Βάρκας, Φρίμπονγκ (64' Φελίπε), Βασιλείου (86' Κωστόπουλος), Μπαστακός.

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Ραντόνια, Λάτσι, Παρράς, Δημητρίου (69' Νούλας), Γερολέμου (69' Κορομηλάς), Πανεράς (46' Γκολφίνος), Ζίνι (78' Γεωργέας), Τζ. Γκαρσία, Απ. Χριστόπουλος.

Διαιτητής: Στεργιώτης (Αθήνας)
Βοηθοί: Ισακοβίδης (Λακωνίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

Last modified onΣάββατο, 01 Απρίλιος 2023 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep