Βούλιαξε τη Βέροια η Νίκη Βόλου

Δίκαιη επικράτηση της ομάδας της Μαγνησίας στην έδρα της Βασίλισσας του Βορρά.

Σφίγγει η θηλιά του πιθανού υποβιβασμού για τη Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας ηττήθηκε 2-0 την Κυριακή (02/04) στο γήπεδό της από τη Νίκη Βόλου και έμεινε στο -3 από τη ζώνη παραμονής με παιχνίδι λιγότερο.

Οι Κυανόλευκοι ήταν ανώτεροι, έχασαν ευκαιρίες και τελικά βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με προβολή του Γαβριηλίδη στο 64'. Η ομάδα της Ημαθίας είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ορφανίδη, όμως ο έμπειρος μέσος με εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 83' ο Παναγιωτίδης είχε δοκάρι για τη Νίκη Βόλου και 5 λεπτά αργότερα ο Γαβριηλίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-2
Σκόρερ: 65', 88' σουτ Γαβριηλίδης
Χαμ. πέν.: 67' Ορφανίδης
Δοκάρι: 67' Ορφανίδης - 83' Παναγιωτίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Μουχάλης (83′ Κατσούκης), Στίκας, Καψάλης, Μπλέτσας (74′ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης, Γιουκούδης, Ιωάννου (60′ Μπελεβώνης), Μπουόλι (60′ Μπαΐντου).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς (89′ Μέτσε), Παναγιωτίδης (89′ Γρομητσάρης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (71′ Τοπαλίδης), Τζιώρας (89′ Κριμιτζάς), Ολαϊζόλα (60′ Τσουκαλάς).

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης)
Βοηθοί: Φράγιος, Κουφός (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2023 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep