Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποφασίζει για Στουρνάρα

Ο Σούλης Παπαδόπουλος πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Την επιστροφή στις νίκες έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Δόξα Δράμας θα κυνηγήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγώνα της Τετάρτης (21/11) με τον Παναιτωλικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κλείσει αήττητο καρέ στο πρωτάθλημα με τον Σούλη Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία και γνωρίζει καλά ότι πιθανή νίκη σε βάρος της ομάδας του Αγρινίου θα τη βγάλει διπλά κερδισμένη.

Η συμμετοχή του Βαγγέλη Στουρνάρα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Μπακαγιόκο, Ντεβάλις και ο Κάσκιο.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Γκίτκος, Ρόκα, Σταυράκης, Ανιέτε, Καρράς, Γαλάνης, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Πινδώνης, Γόγολος, Ογιαρμπίντε, Μπολάτι, Κόλεφ, Στογιάνοφ, Παππάς, Τσιάτσιος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Γιενγκά, Κόμνος, Γουσούλης και Μπόρας.

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής και ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθήσουν αύριο, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός και να γίνουν οι 12ος και πολιτιμότερος παίκτης μας.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με την ευκαιρία αυτή ευχαριστεί τους φιλάθλους που στηρίζουν σε εντός και εκτός έδρας αγώνες την ομάδα και με την κόσμια συμπεριφορά τους στέλνουν μηνύματα ήθους και ποδοσφαιρικού πολιτισμού προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικκού Σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (από 13:00)».

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep