Σούλης: «Εμείς τις ευκαιρίες…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος σημείωσε ότι ο Παναιτωλικός δεν απείλησε στο Πανθεσσαλικό.

Το επόμενο ματς σκέφτεται ήδη ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», που δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θεωρώ πως ήταν ένα παιχνίδι κλασικό της Football League, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν, αλλά και παράλληλα να μην χάσουν. Όταν παίζεις με τον Παναιτωλικό που δεν έχει άλλο στόχο πέρα από την άνοδο, το ματς έρχεται ισοπαλία και ο αντίπαλος φεύγει ευχαριστημένος, αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο.

Κοιτάζουμε αυτές τις ομάδες στα ματιά και νομίζω ότι το δείξαμε και στο σημερινό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ωστόσο, δεν μας απείλησε. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν, εσωτερικές, αλλά και με τη είσοδο του Μπολάτι, κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας τους πολύ καλούς επιθετικούς που διαθέτει ο Παναιτωλικός.

Ήμασταν εμείς που είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Γενγκά και Κόλεφ και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Οι περισσότερες ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, αλλά εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε και για τον κόσμος μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας, παίζουμε με τον πρωτοπόρο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτό το παιχνίδι».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep