Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεχωριστό ματς για Παλαιολόγο (video)

Αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα θα τεθεί την Τετάρτη (21/11) ο 35χρονος αμυντικός.

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες θα είναι αυτό της 10ης αγωνιστικής για τον Θανάση Παλαιολόγο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου την Τετάρτη (21/11) θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, τον Παναιτωλικό του οποίου τη φανέλα φόρεσε από το 2008 έως το 2012.

Μάλιστα, ο 35χρονος στόπερ ήταν εκείνος που στις 23 Μαΐου 2009 είχε σημειώσει το γκολ... ανόδου στο μπαράζ της Νέας Σμύρνης με τη Ρόδο (2-1) και είχε δείξει το δρόμο για την επιστροφή στη Football League.

Ο Παλαιολόγος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «agrinionews.gr» μίλησε για τα συναισθήματά του και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα τα συναισθήματα είναι περίεργα και πρωτόγνωρα για μένα. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου, τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Έχω δεθεί πολύ με την ομάδα και τον κόσμο της. Βέβαια αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής τουΟλυμπιακού Βόλου και από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο αγώνας θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει η ομάδα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί ο αγώνας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός χαρακτηρίζεται από τα πρώτα φαβορί για την άνοδο και θα έρθει εδώ για να κερδίσει. Για εμάς θα είναι δύσκολο γιατί φτιάχτηκε η ομάδα σε 15-20 μέρες. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τώρα σιγά – σιγά αρχίζουμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας και ασφαλώς μην ξεχνάτε ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή – Τετάρτη οπότε θα παίξει ρόλο και η κούραση. Αυτό που εύχομαι είναι να γίνει ένα πολύ καλό ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς θα αντιδράσει αν σκοράρει και εναντίον της παλιάς του ομάδας: «Σίγουρα δεν θα πανηγυρίσω γιατί έχω δεθεί και έχω αγαπήσει πολύ τον Παναιτωλικό…».

 

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 12:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep