Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάνοπλη η Νίκη

Η Νίκη Βόλου ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες απέναντι στον Ηρακλή.

Βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Πιερικό καλείται να δείξει η Νίκη Βόλου στον αγώνα της Τετάρτης (10/10, 19:00) με τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» προβλήματα πλην του Αλέξανδρου Σούφλα δεν έχουν και ποντάρουν πολλά στη συμπαράσταση των φιλάθλων για να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο έπειτα από δύο αγωνιστικές.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη. Αντίθετα δεν θα βρίσκονται στην αποστολή ο Σούφλας, ο ανέτοιμος λόγω της στρατιωτικής του θητείας Θοδωρής Παπαδόπουλος, οι νεαροί Αγγελος Αργύρης και Κώστας Γεωργατζής, που θα αγωνιστούν αύριο με την ομάδα Κ20 σε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου και ο τερματοφύλακας Χρήστος Μπαταβάνης.
Ο Περικλής Αμανατίδης κάλεσε τους υπόλοιπους 21 παίκτες αύριο στο Πανθεσσαλικό και θα τους ανακοινώσει πριν το παιχνίδι, τους 18 ποδοσφαιριστές, που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Στην διάθεση του 42χρονου τεχνικού βρίσκονται οι: Τάσος Καρακούτσης, Ηλίας Βούρας, Άγγελος Βέρτζος, Χρήστος Μήτσης, Βασίλης Καρατζάς, Στέργιος Ψιάνος, Ιβάν Τάσιτς, Παντελής Ριζογιάννης, Τάσος Κυριάκος, Μανώλης Σκούφαλης, Νίκος Πουρτουλίδης, Γκονζάλβες Ουέλινγκτον, Μπόζινταρ Τάντιτς, Χρήστος Χολέβας, Γιώργος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σαμαράς, Κώστας Φλίγκος, Ηρακλής Ρόππας, Ανδρέας Μκρτσιάν, Βίκτορας Γιάκομπ και Σωτήρης Χάμος.

Last modified onΤρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep