«Δεν θα μου πει κανείς τι θα κάνω»

Για εμπάθειες εντός της ομάδας μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου και έστειλε μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Περικλής Αμανατίδης είπε αρχικά μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Ηρακλή: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε όλη τη διάρκεια. Παίξαμε με τον ίδιο τρόπο και στα τρία παιχνίδια. Δικαιωθήκαμε στο τέλος γιατί πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, ουσιαστικά. Σήμερα έπρεπε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη. Αν δεν κάνω λάθος, ο Ηρακλής δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια, εμείς κάναμε κάποιες φάσεις, πρέπει να βελτιωθούμε και δεν πρέπει να μας το κρύβει ο μανδύας μιας νίκης στο τελευταίο λεπτό.

Πρέπει να βελτιωθούμε και αν έρθει και κουμπώσει με την άλλη δουλειά που κάνουμε θα μας αλλάξει, πραγματικά, επίπεδο. Μέσα σε 8 μέρες ήταν το τρίτο ματς. Οι παίκτες κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια έχοντας δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων κι αυτό είναι σημαντικό».

Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα σε όσους βγάζουν εμπάθεια: «Η Νίκη Βόλου πρέπει να βελτιωθεί σε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Δεν ψήλωσε ξαφνικά. Κάποιοι κύκλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να δείχνουν εμπάθεια. Το λέω για να μην κουράζονται άδικα. Αυτή είναι η δουλειά μας, δεν θα μας πει κανείς πώς θα την κάνουμε. Ο προπονητής, αυτός που σας μιλά, είναι που καθορίζει τα πάντα. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου και η φύση της δουλειάς μου. Ο Ηρακλής ήταν μαχητικός, έχει βαρύ όνομα και για αυτό η νίκη μας έχει μεγαλύτερη σημασία».

Για το ματς με την Καλλονή: «Είναι δύσκολο ματς, όμως αν δείξουμε καλό πρόσωπο, το οποίο θα συνδυάζεται με αποτελεσματικότητα, τότε η Νίκη είναι για πολλά πράγματα. Σήμερα ήταν 17 καινούριοι παίκτες στην αποστολή, είναι μια καινούρια ομάδα και νομίζω ότι ο χρόνος δεν αγοράζεται. Αν τον πουλάνε κάπου πέστε μου και μένα να πάω να τον αγοράσω».

Για τον Γιάκομπ: «Ο Γιάκομπ ήρθε να βοηθήσει τη Νίκη Βόλου. Τον περιμένουμε και θέλουμε να βοηθήσει παραπάνω. Μέσα από σκληρή δουλειά έχει την αξία να βοηθήσει. Αν μπει σε αυτή τη διαδικασία, τότε μπορεί να την υποστηρίξει. Αν δεν μπει όμως, τότε κανένας δεν θα μπαίνει στην εντεκάδα, ούτε ο Κωστάκης, ούτε ο Γιαννάκης, ούτε κανένας».

Σε ερώτηση από ποιους έχει αποδομηθεί η ομάδα σχολίασε: «Κάποιοι εσωτερικοί κύκλοι θα πρέπει να μην δείχνουν εμπάθεια. Ξέρουμε από ομάδες, πόλεις, αυτή είναι η δουλειά μας».

Για την αλλαγή του Καρατζά και αν ήταν αναγκαστική: «Δεν μπόρεσε να συνεχίσει».

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep