Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φίλοι μου οι φίλοι του Ηρακλή»

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Γηραιό και τους υποστηρικτές του, απλά δήλωσε ότι δεν ήταν νόμιμο να παίξουν στη Football League οι Θεσσαλονικείς.

Ο Ανδρέας Πάτσης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metrοpolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» με αφορμή το παιχνίδι των δύο ομάδων την Τετάρτη (10/10) στο Πανθεσσαλικό και είπε: «Γνωρίζω την ατμόσφαιρα που τεχνηέντως δημιουργήθηκε. Εγώ είχα ξεκάθαρη στάση από την αρχή, υποστήριξα το σωστό και το ηθικό, η ομάδα του Ηρακλή δε θα έπρεπε να αγωνιστεί στη Football League. Αυτό έχει να κάνει με τη νομιμότητα των διαδικασιών. Αυτό δεν έχει να κάνει με το σύλλογο και τους φιλάθλους του, που τους αντιμετωπίζω σαν φίλους και ετοιμαζόμαστε να τους υποδεχθούμε για να γίνει ένας ωραίος αγώνας.

Το ότι ο Ηρακλής έπεσε από τη Super League είναι αδικία, αυτό είναι ξεκάθαρο. Εδώ όμως μια αδικία αίρεται μέσω μιας παρανομίας. Πιστεύω στην απόλυτη νομιμότητα. Δεν είπα ότι δεν αδικήθηκαν οι τρεις ομάδες, απλά δεν ήταν αυτός ο σωστός τρόπος για να αποκατασταθούν. Δε στράφηκα εναντίον των φιλάθλων. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ηρακλή. Το σωματείο μας δεν έχει πρόβλημα με κανέναν. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι γίνονται προαποφασισμένα κάποια πράγματα και εμείς ως Νίκη Βόλου δεν είμαστε σύμφωνοι».

Last modified onΤρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep