Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάμε σε δύσκολη έδρα»

Ο Δημήτρης Καραδέμητρος μίλησε για το προσεχές ματς της Κέρκυρας με τον Αιγινιακό.

Ο Βολιώτης μέσος της Κέρκυρας αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα 1926, στο προσεχές παιχνίδι με τον «ανεβασμένο» Αιγινιακό, αλλά και στη διαδικασία των play off. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Καραδέμητρος στον Arena FM 89,4:

«Για μας ήταν μονόδρομος η νίκη στο παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά, ήμασταν αποφασισμένοι και τα καταφέραμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες αγωνιστικές, αυτό που κοιτάμε εμείς είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Δύσκολη έδρα, η ομάδα έχει ανέβει πολύ από τον Δεκέμβρη και μετά, αλλά εμείς πάμε για την νίκη όπως πάμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τα πλέι οφ: «Θεωρητικά θα είναι πιο υψηλού επιπέδου το πρωτάθλημα καθώς πάνε οι τέσσερις καλύτερες ομάδες από τους δυο ομίλους, θα είναι και πιο επίπονο βέβαια καθώς θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την σειρά των αγώνων. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καλή απόδοση, γιατί πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και να πάρουμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από τον τέταρτο.

Πολύ καλή ομάδα έχει και ο Ολυμπιακός Βόλου από τον νότιο όμιλο και νομίζω ότι και αυτός είναι μεγάλο φαβορί».

Last modified onΤρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep