Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ιδανικό αποτέλεσμα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήθελε νίκη και τίποτε άλλο...

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη σε βάρος του Απόλλωνα δήλωσε:

«Είχα πει στους παίκτες μου καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα, πως το ζητούμενο στον αγώνα με την Καλαμαριά είναι οι τρεις βαθμοί. Ούτε το καλό ποδόσφαιρο, ούτε τίποτα άλλο, μόνο οι βαθμοί, για να διατηρήσουμε την απόστασή μας απο τις ομάδες που μας κυνηγούν κι ενόψει της δύσκολης συνέχεια. Βάσει μάλιστα των απουσιών και των αλλαγών που κάναμε σήμερα, το 2-0 ήταν ιδανικό ως αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, όταν πήγαμε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ, είπαμε να μη ρισκάρουμε στην επανάληψη, να δώσουμε χώρο στην Καλαμαριά και να βγαίνουμε σε αντεπιθέσεις, στις οποίες είχαμε δυο τρεις ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, ενώ,ο Απόλλων μια, δύο φορές έγινε επικίνδυνος. Σε γενικές γραμμές, πάντως, εμείς κρατάμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και τους τρεις βαθμούς».

Για το πρόβλημα δημιουργίας τόνισε: ««Αυτό είναι λογικό. Δεν γίνεται να είμαστε για 40 αγωνιστικές στο ίδιο μοτίβο. Λογικό να υπάρξει κόπωση, αλλαγές, τραυματισμοί, συν φυσικά και το άγχος. Η πίεση αυξάνεται, λόγω του άγχους, εν αντιθέσει, αν θέλετε, και με κάποιους αντιπάλους μας, οι οποίοι παίζουν δίχως αυτό. Θεωρώ ωστόσο πως θα ξαναβρούμε τη φόρμα που είχαμε στην αρχή της σεζόν».

Τέλος, για τα αποκτήματα συμπλήρωσε: «Βάσει των παικτών για τους οποίους μπορούσαμε να κινηθούμε, ναι είμαι ικανοποιημένος από τους νέους. Και οι τρεις όμως χρειάζονται ακόμη χρόνο, για να μπορέσουν να προσαρμοστούν και να δείξουν αυτό που αξίζουν. Πάντως, όλοι τους είναι τόσο ως παίκτες όσο κι ως χαρακτήρες ταιριαστοί με την ομάδα».

Πηγή: corfusports.gr

Last modified onΔευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep