Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεινός σκόρερ...»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την πορεία της Κέρκυρας και τον πρώτο σκόρερ, Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ.

Βέβαιος ότι η Κέρκυρα θα ξαναβρεί τη φόρμα της εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός των Φαιάκων σε συνέντευξή του στον NOVAΣπορ FM 94, μίλησε για την έως τώρα πορεία, αλλά και τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, τον πρώτο σκόρερ των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα play off:

«Είναι σαν να παίζουμε τώρα σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα και μετά θα παίξουμε σε ένα πολύ πιο δυνατό, που θα είναι με τις οκτώ καλύτερες ομάδες των δύο ομίλων. Τα play off θα είναι εξαιρετικά σε ενδιαφέρον, με αγώνες μεταξύ δυνατών ομάδων και γεμάτα γήπεδα».

Για την πορεία στον δεύτερο γύρο:

«Δεν νιώθουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ηρακλής, Νίκη Βόλου, Αιγινιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας είναι από κάτω μας και οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές».

Για το μπόνους των πρωτοπόρων:

«Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε στις 26 πρώτες αγωνιστικές. Θα ήταν μεγάλη αδικία για οποιαδήποτε ομάδα ήταν πρώτη να μην έχει κανένα κέρδος από αυτή την πορεία της. Παράλληλα έτσι θα έχουμε και βαθμολογικό κίνητρο μέχρι τέλους».

Για τα άσχημα αποτελέσματα απέναντι σε Τύρναβο και Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Εμείς αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με τα ταξίδια. Από την Κέρκυρα είναι δύσκολη η μετάβασή μας σε οποιοδήποτε γήπεδο κι έτσι μεγαλώνει η κόπωση των παικτών. Είναι κάπου λογικό να μην έχουμε τα ίδια στάνταρ απόδοσης που είχαμε στην αρχή, αλλά είμαι σίγουρος πως θα τα ξαναβρούμε».

Για τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ:

«Ο Ζόραν είχε μια πολύ καλή χρονιά στα Σκόπια. Δείχνει ότι είναι δεινός σκόρερ, είναι εξαιρετικός σαν χαρακτήρας, δουλεύει σκληρά και πιστεύω πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Για την ενίσχυση:

«Οι μεταγραφικές μας κινήσεις των Ιανουάριο ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα παίζουμε 14 αγωνιστικές Τετάρτη-Κυριακή και χρειαζόμασταν μεγαλύτερο βάθος για να αντεπεξέλθουμε».

Last modified onΤετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep